Löytöretkellä luovuuteen - Muuramen Taideseuran vuosinäyttelyt

15.05.2024

Muuramen Taideseuran 40-vuotisvuosinäyttelyt järjestetään Tasankolassa Mikkolantie 6 ja Franssilan Taidevintillä Mikkolantie 2. Yhteiset avajaiset ovat Tasankolassa 6.6.2024 klo 18. 

Näyttelyt avoinna 7.6. - 13.6.2024, arkisin klo 15 - 19, la ja su klo 12 - 16

Tasankolassa on esillä lukuisasti taideseuralaisten monipuolista kuvataidetta eri tekniikoin viime vuodelta.

Maanantaina 10.6.24 esiintyvät 7-hunnun tanssin ryhmät Itämaisen tanssin iltana alkaen klo 18. Muina aikoina estradi on vapaa eli tervetuloa laulamaan, soittamaan tanssimaan tai vaikkapa esittämään runoja tai stand up -komiikkaa näyttelyn ja kesäkahvilan yleisölle! Kesäkahvilassa voi perinteiseen tapaan piipahtaa illansuussa, tarjolla itsetehtyjä makeita ja suolaisia herkkuja. 

Franssilan Taidevintillä esitellään eri kädentaitopajojen tuotoksia. Vuoden aikana on valmistunut puuverstaalta monia taide- ja käyttöesineitä. Kankaanpainantapajoissa on kokeiltu eri tekniikoita ja saatu aikaan hienoja materiaaleja ompelupajoissa valmistettuihin tuotteisiin.

Vintillä on avoinna myös Taidepuoti, josta löytyy paljon jäsenten ja taideseuran töitä: erilaista grafiikkaa, tauluja eri tekniikoin, kirjoja, valokuvatauluja, paljon uniikkeja postikortteja sekä pieniä tuliaisiksi ja lahjoiksi sopivia tuotteita.

Molemmissa näyttelyissä on myynnissä myös Taideseuran vasta julkaistua antologiakirjaa, Löytöretkellä luovuuteen, jonka ovat kirjoittaneet ja kuvittaneet yli 20 seuran jäsentä.

Tervetuloa taiteen löytöretkelle!