Jäseneksi

Oletko kiinnostunut Muuramen Taideseuran jäseneksi ryhtymisestä?

Olet oikeassa paikassa. Tälle sivulle on koottu kaikki tarpeellinen tieto mitä tarvitset ryhtyäksesi jäseneksi.

Yhdistyksen toimintaperiaatteet

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää taiteiden ja kädentaitojen harrastamista jäsentensä keskuudessa sekä muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kursseja, työpajoja ja koulutusta taiteeseen ja kädentaitoihin liittyen. Yhdistys järjestää taidenäyttelyitä ja taideleirejä sekä tekee eri taidelajeihin, kuten teatteriin, musiikkiin, tanssiin ja kädentaitoihin liittyviä opinto- ja taideretkiä.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys toimeenpanee rahankeräyksiä ja järjestää myyjäisiä sekä pitää arpajaisia hankittuaan asianmukaisen luvan.


Jäsen

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja on taiteesta ja kädentaidoista kiinnostunut yksityinen henkilö. 

Yhdistyksen jäsenet voivat olla varsinaisia jäseniä, nuorisojäseniä (alle 18 v), opiskelija-, kannattaja-, tai kunniajäseniä.

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kunnia jäseneksi voidaan hallituksen päätöksellä kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

Liittyminen

Miksi liittyä?
  • Saat uusia ystäviä ja pääset kehittämän taitojasi taiteen parissa.
  • Pääset tutustumaan uusiin taiteenlajeihin matalalla kynnyksellä, sillä porukka koostuu eritasoisista taiteenystävistä aina aloittelijoista ammattilaisiin.
  • Pääset osallistumaan vuosittain järjestettäville opinto- ja taideretkille ympäri Suomea ja välillä kauemmaksikin.
Kuinka?

  • Voit käydä ensin tutustumassa 1-2 kertaa maanantaipajan toimintaan ennen liittymispäätöstä. Ota kuitenkin yhteys vetäjään, jotta osaamme varata materiaaleja.
  • Ilmoita liittymishalusta Puheenjohtajalle tai Sihteerille sähköpostitse tai viestillä saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Hinta?

  • Vuosimaksu normaalisti 15e, lapset ja opiskelijat 5e ja kunniajäsenet 0e.
  • Lisäksi pieniä kurssi ja materiaalimaksuja vieraileville ohjaajille ja arvokkaampien materiaalien hankintaan.